söndag 9 januari 2011

Gandalf



Äntligen!! har jag fått min dator, efter 400år.. Så himla skönt! Dock så har jag inte fixat trådlöst internet till den än mennneee det får park hjälpa mig med. Nu har jag setat i två dagar i streck och bara pillat på datorn som heter Gandalf (?). När jag fick datorn i sin kartong så stod det GANDALF med stora bokstäver på kartongen.. Vet inte om själva modellen heter Gandalf eller vad man nu säger. Haha, men hur som helst så har jag döpt mig dator till Gandalf

söndag 2 januari 2011

NYÅRSAFTON


Bubbel med bubbel på Glada Oxen


Fördrinkar


Nyårsbordet


Julias jätte goda sallad


Fina flickor


Anna zipperpants


Hopp & Lek


Rasmus och Anna


People


Skål


hej Victoria Julia Eric och Tina på ett hörn


Music Maestro and a happy couple


Smile!


The Female-pimp


Arabdans

lördag 1 januari 2011

Dagen efter nyår

I morse när jag vaknade upp hos felicia mådde jag bra, bara lite trött och hostig.. Sicken tur man har! tänkte jag.
Jag och Tina fick skjuts hem av hennes snälla pappa som åkte en liten omväg för att släppa av mig i Tillberga. Sen när jag kom hem försökte jag prata lite artigt med mamma och pappa i 2minuter sen orkade jag inte mer. Efter det gick jag upp på mitt rum och bytte om, la mig i sängen med dubbla täcken och bara dog. OCH då kom allting! Fick ont i HEEELA kroppen (vilket jag har fortfarande), hade feber, fick lite ont i huvudet, mina fötter och ben var nästan förlamade, mådde illa osv osv.. ej okej!
Tog en powernap och vaknade 5timmar senare av att pappa ringer min mobil från nedervåningen och säger att det är mat. 40minuter senare satt jag och åt själv vid matbordet med mat värmd från mikron.. orkade inte äta så mycket så jag gick tillbaka och la mig i sängen med ett glas vatten och Alvedon. Och där har jag legat hela dagen tills nu.

Gårdagen var jätte mysig! Bubblade på Oxen med flickorna från 2-4, sen gick vi hem till maja N och fixade oss, sedan vidare till Julia och åt så himla god mat och hade jätte trevigt, senare kom lite pojkar. Efter mycket skratt, arabdans, gråt, dans, deeptalks och allt sånt därn't fylleri så gick vi ner mot torget och för att titta på fyrverkeri och pussa in det nya året. Efter det spilttrades vi tjejer och drog till olika ställen. Jag, felicia, amanda, tina, anna och maja pw drog till en lokalfest på hälla och var där till 5 ungefär. Sen åkte vi hem till Felicia och drack te och åt mackor.
Sen gick vi och la oss!

Ska försöka sno lite bilder från Louise som jag alltid gör och lägger upp.. ;)
Men nu ska jag lägga mig i sängen, har fortfarande ont i hela kroppen.
Puss och godnatt