tisdag 13 oktober 2009

Falskt alarm!

haha mormor :(
Nu har hon allt blivit virrig, sicken tur att hon ska flytta till tillberga så vi får bättre koll på lilla tokan.. nu ska jag berätta:
Det började med att min morbror ringde mamma runt 9 och sa att han inte hade fått tag i mormor på hela dagen. Mamma sa åt honom och ringa grannen som skulle kolla igenom fönsterna eftersom han inte har någon nyckel.. men inte ett spår efter stackars mormor fast han knackat på som en galning och plingat på dörren flera gånger. Min morbror ringde igen och sa att hon inte syntes till. Denna gång provade mamma att ringa.. inget svar.. mamma ringer min morbror och säger att hon inte heller fick något svar och bestämmer att han ska ringa en kvart senare. Inget svar då heller..
Medans min morbror fortsätter ringa åker jag och mamma i full fart mot kolsva.. mitt i allt ringer mammas mobil igen, det är min morbror som säger :
- NU har vi fått tag i gamlingen.. Hon har inte hört någonting! Hon var så glad så, allt är prima.. förutom hörseln. Hon var så glad så att vi hade sökt henne..

Jag och mamma som inte hade hunnit så långt vänder i en rondell utan förvåning (det var ju inte första gången) och åker tillbaka mot tillberga och pustar ut.
Stackars mormor. Hon har det inte lätt, inte min morbror och mamma heller för den delen haha.

Mormor?

Åker akut till Kolsva...

Uppdatering!

Heeeeeeeej, 20år senare!
NU ska jag berätta vad jag har haft för mig den senaste veckan.
Jag börjar med vad jag har gjort idag:
Jag vaknade klockan 06.10 och låg och drog mig och kollade lite på tv. När klockan var 6.45 målade jag naglarna och sedan sminkade mig, sen bar det av till skolan.
Väl i skolan var allt bara piss, jag var trött, det gick inge bra på provet, vi började tidigt med idrott, jag hade INGE energi alls kvar mot eftermiddagen.
När jag kom hem från helvetet så gjorde jag islatte, kollade lite på tv, var sur och städade tills mamma kom hem.. räddaren i nöden som vanligt. Vi båda var jätte hungriga och orkade inte laga mat så mamma erbjöd att vi skulle äta på Vardag, men det vart Ruffino istället för att det fanns bara typ fisk kvar på Vardag. Men det gjorde ingenting, mysigt och gott var det! Vilket även fick mig på bättre humör efter denna skitdag.
När vi kom hem kollade vi på Desperate Housewives.
Snart ska jag plugga lite sen sova tror jag.

okeeeeeej, helgen och veckan innan.
Förra veckan körde jag en träningsvecka, alla dagar utom torsdagen.
På helgen hade mitt handbollslag SM som inte gick någe vidare bra.. men kul var det iallafall. Fick inte mycket till helg eftersom jag jag var tvungen att gå upp tidigt varje dag och kunde inte göra mycket på kvällen heller.
Jag har inte orken att skriva ALLT nu men det är inte så viktigt heller.. allt jag vet är att helgen som kommer nu så ska jag HA KUL!
Lite bilder från SM kan jag väl slänga upp iallafall..

Uppladdning inför helgen, tar i så jag spricker?























VV- viga vick













smajjjjjllllll



















SM dagen