måndag 28 december 2009

natti natti

Idag har jag varit på staaaan hela daaan med nallemaja och letat nyårsklänning, men hittade ingenting.. så det blir tuna park imorgon desperat som jag är.
Nu sitter jag och degar i morgonrock och tofflor och ska snart bege mig mot sängen. VÄLDIGT skön morgonrock måste jag säga!


Very kos morgonrock från Åhléns

Mysiga tofflor från Indiska

"da'n, före da'n, före doppare da'n"

Denna afton åkte jag, Maja, Anna och Louise PUKLA ftw. Men dock bara två gånger sen tröttnade vi och gick hem till Anna. Hemma hos Anna åt vi lite mackisaRR och sedan bastade, väldigt skönt. Julmusik, ljus, en varm bastu och gott sällskap.. kan inte bli bättre!
Hahaha Anna och Nallemaja the rambos simmade i snön och hade det mys.
Sedan efter duschning och soffgäsande så färgade vi annas hår, tjusigt.
Sen hem och ladda batteriet för en färd mot Kristiansborg där nallemaja hade laddat upp med Sex And The City och lite svull.
En väldigt rolig dag.
PUSS


Lite varmchoklad mitt i pulka racet


The Pulka Crew

Bastning i all ära:

söndag 20 december 2009

for some reason i can't explain

Idag har jag klätt julgranen och igår gjorde jag pepparkakshus.. båda helt själv, jag är så duktig. just nu sitter jag här och degar framför datorn fast jag vet att jag borde sova. För imorgon ska jag ju upp ganska tidigt (eller i normal tid) eftersom vi ska äta på stan för att det är NalleMajas födelsedaaaaag! Love och gratulationer till henne min vän.
Sitter och läser mitt horoskop mitt i allt också.. måste säga att det stämmer ganska bra det där. MEN just nu orkar jag inte tänka så mycket och min nacke dödar mig efter allt nötande.. kanske måste pallra mig till sängs iallafall. Det vart en snabbis, men bättre än ingenting.
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
PUSS

fredag 18 december 2009

Mys

hej
Igår sov Maja här och vi hade det trevligt må jag säga med många äventyr. I morse försov vi oss efter att både attacksomnat på soffan igår. Vi hann i tid men det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blir det väl aldrig när man är med mig.. så det fick Maja räkna med. Hur som helst så kom vi i tid och vi fikade och tittade på julshow. Efter det så åkte jag, Maja, Hanna och Sofie ner på stan och tittade runt lite. Sen gick vi till Vivaldi och åt, mys. Efter det åkte jag hem och sov i 4TIMMAR! inte nice, när jag vaknade var det redan mörkt.
Klockan halv 6 åkte jag och pappa till Eskilstuna där jag skulle spela match och det gick väl som det gick. Sen hem och duscha.
Och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig snart för att ladda batteriet till NÄSTA match som är imorgon.
Natti natti

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på