torsdag 29 juli 2010

Annas teori om klamydia

Vi sitter och pratar vid köksbordet om lite allt möjligt och kommer in på ämnet klamydia. Jag frågar om Anna har testat sig någon gång men då ryter Anna till.
Anna: Jag behöver inte testa mig för sånt där skit. Det är ingen som jag känner som har klamydia.
Victoria: Ja men iallafall, det måste ju börja någon stans. Hur tror du att det spred sig?
Anna: Ja inte fan vet jag, Eva hade väl klamydia!

onsdag 28 juli 2010

Anna American Tjorven Engström

Louise försöker spela golf, skjuter nästan sönder en ruta på huset och skjuter sönder lekstugstaket..


Anna försöker sig på att ge en utskällning åt någon annan för en gångs skull, på engelska? Hon vet hur det brukar låta efter egna upplevelser och erfarenheter..

tisdag 27 juli 2010

KLIPPT MIG!!!!!! i oslo













































































och så har jag inte gjort det ;p;pPPPpP;pPP;PPp;PPPpPP

måndag 26 juli 2010

Oslo!

Nu är jag framme i Oslo efter en lång bussresa. Bussresan igår var inte så farlig som de brukar vara. Jag satt själv i tre timmar, as skönt! Och det var bara unga passagerare(inga gamlingar som hostar, rapar och snarkar) Jag sov iallafall en timme eller två..tills en tjej kom och satte sig bredvid mig. Jag tänkte "gud va skönt med en ung tjej" tills hon började packa upp sina saker.. Det börjar med att hon tar fram en svart bok, och inte fören då så tittar jag upp och får se att det är ett emo. " aja skit samma" tänkte jag. Hon satte sig, satte sin colaflaska och sin bok( som tydligen handlade om någon varg-kille och var skriven på engelska) i stället som satt fast i stolen framför henne. Jag lutar mig mot fönsterrutan och tänker inte mer på det tills.. hon sätter på sig hörlurarna och sin musik! då började helvetet! Hon lyssnade på sån där dampmusik där dom bokstavligt skriker och verkligen slår sönder instrumenten, som om någon med en dålig uppväxt tar ut sin aggression på några stackars musikinstrument och skriker - DIE MOTHERFUCKER, DIEEEE!. Jag satte på mig mina hörlurar med min musik, men jag hörde igenom hennes musik genom mina hörlurar och musik. I TRE TIMMAR hörde jag hennes musik och kände hennes gungade i takt med hennes musik. Jag stod inte ut och jag fattade inte hur hon klarade av att lyssna på sånt i TRE TIMMAR i streck.. herregud.
Det var skönt att komma fram iallafall.

Igår tog vi det lugnt, packade upp så. Senare på kvällen hyrde jag och Linda film och skrattade så vi nästan grät. Vi hyrde Stepbrothers, Year One och Funny People.
Idag har vi varit på ett träningscenter där Linda brukar dansa, och som tur var så känner Linda han som håller i danspassen så jag fick också prova på gratis. Det var min första danslektion i hela mitt liv, streetdance. Det var jätte kul och jobbigt, dock så är ju jag lite stel i kroppen jämfört med Linda men..
Nu ska vi duscha och sedan gå ut och äta på hennes jobb, T.G.I Friday's. Mums!

Här är lite bilder från mitt förra Oslobesök.





Oslo 26 juli




torsdag 22 juli 2010

Torsdag

Idag har jag varit med maja på stan heeeela dagen.
Vi har gjort massa ärenden:
köpt present till en liten vän som fyller år
majis har köpt present till sin man på deras 3års-dag, söta är dom!
Fiiiikat
Shoppat
ätit

Sen åkte jag och mor till IKEA och beställde en ny säng till mig, tack godegud! och efter det svullade vi på Max. När jag kom hem spelade jag tennis med Herr och Fru Gräddnos.
Nu sitter jag och bokar biljetter till Oslo för att hälsa på söstra mi. Blir borta Söndag, Måndag, Tisdag och Onsdag.. mys,mys,mys,mys! Jag älskar att hälsa på hos henne i norge och jag blir alltid bortskämt när jag kommer dit hihi. Love my sister!

onsdag 21 juli 2010

Replay


Nu kommer mig årliga beslutsångest.. funderar på att färga brunt till vintern?

Dramaqueen

Igår var det bbq hemma hos majis, mycket mysigt med trevligt sällskap och god mat. Maja och jag delade på en bag-in-box..fast jag hade i åtanke att jag skulle må dåligt dagen efter. äsch, det är det värt tänkte jag. Fulla blev vi och groggar och shots bjöds hit och dit. Sen vart det äventyr, åkte och bada och sen donken. Efter det så bäddade vi och gick och la oss.
Morgonen efter förvånade mig och jag mådde bra.
Åkte hem, städade mammas bil och tränade. Först skulle jag och mamma powerwalka, jag tog med mig hantlarna och så bar det av. Dock så är min mamma 1,60m lång (eller kort) så hennes ben är lika långa som mina smalben, så jag tyckte det gick lite för segt. Mamma fortsatte och gå medans jag sprang min vanliga runda med hantlarna. Och inte fören då så märkte jag av gårdagen.. det var så himla jobbigt. Men rätt åt mig. Skönt att bli av med det från kroppen iallafall.
Nog om det
Imorgon ska jag och maja gå på stan och fixa hemlisar..

Nu blir det 2 ½ Men och Scrubs och sen sova!
Godnatt

måndag 19 juli 2010

Vickan tipsar!

Recept på att bli okontaktbar av civilisationen
Du behöver:
En mobil
Ett sängbord
Ett glasvatten
Någonstans att sova
Bra sömnförmåga
Hastiga reflexer

Så här gör du:
1. Ställ ett vattenglas på sängbordet
2. Lägg mobilen på samma bord
3. Somna
4. Slå till vattenglaset i sömnen så det spiller ut vatten på mobilen
5. Vakna inte
6. Låt dra i cirka 7-8 timmar
7. Ta bort mobilen från vattnet och försök sedan att använda den!
Obs! Receptet funkar varje gång!

Tips nr.2
Vill du lukta som en vandrande bakelse?
Då råder jag dig att köpa Alyssa Ashley Vanilla.
Det funkar jätte bra, jag har fått massa kommentarer som: Du luktar vaniljbulle! Va gott du luktar, du luktar typ munkar! Åh du luktar kaka!


Enjoy